© Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Links.
Webmaster.
Adios On Stage

We doen alles zelf, dat houdt in dat er verschillende activiteiten moeten worden gedaan om ervoor te zorgen dat we onze uitvoeringen ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. En er zijn activiteiten in het kader van de gezelligheid.

Deze activiteiten zijn gerangschikt in verschillende groepen. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering worden de groepen ingedeeld en kan je zelf bepalen in welke groep je wilt gaan deelnemen.

Kom je als nieuw lid binnen, dan kan je gevraagd worden door één van de bestuursleden om deel te gaan nemen in een bepaalde groep. Het is aan jou om te beslissen of je het doet. Elke groep heeft een eindverantwoordelijke die zorgt dat de groepsleden hun taken uitvoeren die ze op zich hebben genomen. Uiteindelijk is onze voorzitter de coördinator van alle groepen.

Toneelzaken