© Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Links.
Webmaster.
Adios On Stage

Hartelijk welkom bij Toneelvereniging Adios On Stage.

Al vanaf 21 april 1954 is Adios On Stage een amateur toneelvereniging.

We zijn begonnen als A.D.I.O.S. (Altijd doorgaan is ons streven) en nu anno 2008 is de toevoeging On Stage erbij gekomen.

Wat bij ons voorop staat, is het plezier wat wij gezamenlijk beleven aan onze oefenavond en en de uitvoeringen. We willen ons dan ook, blijven ontwikkelen op toneelgebied. Dat staat en valt met goede, gemotiveerde spelers en/of mensen die het leuk vinden om achter de schermen de vereniging te helpen.

Dat kan zijn om het decor op- en af te bouwen, als souffleur bezig te zijn, back stage de zaken regelen, licht en geluidszaken enzovoort, enzovoorts.

Voor vragen, reacties, suggesties en ideeën over en voor de vereniging kun je contact opnemen met één van onze bestuursleden.

Neem contact op met het bestuur